Spring til indhold

Dyrlæger

I Sønderjysk Kvægpraksis er vi et team af dedikerede kvægdyrlæger, som står klar til, i samarbejde med dig, at finde den bedste rådgivning og vejledning for dig og din besætning.

NRA_1485 Anne

Dyrlæge Anne Juul
aju@sjk-praksis.dk

Uddannet i 2013.

Uddannet i klovsundhed 2016.
Arbejder med rådgivning i malkekvægsbesætninger. Har erfaring med ledelse, Lean i landbruget og tilbyder sparring på økonomi i produktionen. Særlig interesse for lovsundhed, hvor der bl.a. tilbydes second opinion besøg, kurser og undervisning.

NRA_1436 Jette

Dyrlæge Jette Klogborg
jk@sjk-praksis.dk

Uddannet i 1999.

Arbejder med rådgivning hos både konventionelle og økologer. Mange års erfaring med enkeltdyrs-behandling. Særlig interesse er rådgivning indenfor kalvesundhed og dyrevelfærd.

NRA_1473 John

Kvægfagdyrlæge John L Thomsen
jlt@sjk-praksis.dk

Uddannet i 2003.

Uddannet kvægfagdyrlæge i 2010. Arbejder generelt meget med kvægrådgivning. Særlig interesse i fodring og reproduktion.

NRA_1449-2 Lotte

Kvægfagdyrlæge Lotte R Lilleøre
lrl@sjk-praksis.dk

Uddannet i 2000.

Uddannet kvægfagdyrlæge i 2015. Arbejder primært med rådgivning af malkekvægsbesætninger. Særlig interesse i fejlfinding i goldperiode, opstart og kalveopdræt. Rådgiver også i fårebesætningeer.

NRA_1223 Maja

Dyrlæge Maja Johansen
mj@sjk-praksis.dk

Uddannet i 2008.

Arbejder primært med rådgivning af malkekvægsbesætninger. Særlig interesse i håndtering af salmonella.

pi

Dyrlæge Pernille Isaack
pi@sjk-praksis.dk

På barsel frem til aug. 2024
Uddannet i 2017.

Arbejder med rådgivning af malkekvægs- /slagtekalve-besætninger samt akutbesøg. Særlig interesse for kalvesund-hed, ultralydsscanning og operationer.

VW billede

Dyrlæge Valeska Wonnenberg
vw@sjk-praksis.dk

Uddannet i 2006.

Arbejder med både rådgivning i malkekvægsbesætninger og akutbesøg. Særlig interesse for ultralydsscanning. Rådgiver også i besætninger med får.

 

Svenja

Dyrlæge Svenja Woudstra

Svenja er ved at afslutte hendes ph.d-afhandling om yversunhed ved Københavens Universitet. Hun er ansat for at få praktisk erfaring med kvæg, inden hun til sommer starter et nyt forskningsprojekt inden for kvægsundhed.

Jon

Dyrlæge Jon Gaarde

Uddannet 1995

Jon har mange års erfaring fra praksis og har været medejer af Dyrlægecentralen Sydvest. Vi har lavet en aftale med Jon om at han hjælper os lidt i travle perioder.

_NRA4556
Billede på vej

Dyrlæge Nanna Krogh Skjølstrup
nks@sjk-praksis.dk

Uddannet i 2017.

Arbejder med enkeltdyrsbehandlinger og sundhedsrådgivning i kvægbesætninger. Har skrevet ph.d. omkring rådgivningsarbejdet i kvægbruget med særligt fokus på reduktion i antibiotikaforbrug. 

 

_NRA4552
Billede på vej

Dyrlæge David Ivan Corpodan
dic@sjk-praksis.dk

Uddannet i 2006.

Barselsvikar for Pernille. Ivan kommer oprindeligt fra Rumænien, men taler flydende dansk. Han vil primært arbejde med akutbesøg.