Spring til indhold

Dyrlæger & Ko

Sønderjysk Kvægpraksis er medlem af Dyrlæger & Ko, som er en landsdækkende sammenslutning med mere end 25 kvægpraksisser med cirka 125 professionelle kvægdyrlæger. Gennem Dyrlæger & Ko deler vi erfaringer og viden. Det betyder at den enkelte dyrlæge hele tiden er i faglig udvikling.

I sidste ende resulterer det i, at vi kan give vore kunder professionel og opdateret rådgivning, som hjælper med at optimere besætningens sundhed og økonomi.

Dyrlæger & Ko har sammen med kvægeksperter fra bl.a. Aarhus og Københavns Universitet udviklet egne analyseværktøjer.  Blandt andet besætningsrapporten, som hjælper os til at gennemskue og sammenholde data fra besætningen, så guldkornene findes og problemstillinger bliver løst.

Den økonomiske side af en malkekvægsproduktion er noget vi i Sønderjysk Kvægpraksis har stor fokus på. Vi mener, at sund økonomi, sundhed, produktion og velfærd er tæt forbundet. Via samarbejdet med Dyrlæger & Ko har vi adgang til værktøjer i SimHerd. Her kan vi sammen med kunden sætte konkrete tal på mål for besætningen.

LandmandsWEB bliver til VetDesk

Dyrlæger & Ko lancerer nyt IT-system – Landmandsweb bliver til VetDesk.

Du har sikkert allerede opdaget det, men hvis ikke, så er vi glade for og stolte over at kunne præsentere dig for Dyrlæger & Ko´s nye IT-system – VetDesk!

VetDesk er udviklet til at gøre arbejdet lettere for både dyrlægen og landmanden. Her kan vi udarbejde relevante rapporter for netop din besætning og sammen blive klogere på, hvor fokus skal ligge i arbejdet med bedriften.

Du skal oprette dig i VetDesk for fortsat at have adgang til dine dokumenter fra dyrlægen online. Du vil modtage en invitation pr. mail fra Dyrlæger & Ko/VetDesk, hvor vi beder dig oprette dig – så hold øje med indbakken. HUSK at gøre dette inden 7 dage fra modtagelsen, da linket ellers udløber.

OBS – det gamle system (Landmandsweb) lukker ned pr. 1. juli, så inden da skal du have oprettet dig som bruger. Har du brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

VetDesk - guide til at opette bruger