Spring til indhold

Dyrlæger & Ko

Viden og værktøjer

Sønderjysk Kvægpraksis er medlem af Dyrlæger & Ko, som er en landsdækkende sammenslutning med mere end 25 kvægpraksisser med cirka 125 professionelle kvægdyrlæger. Gennem Dyrlæger & Ko deler vi erfaringer og viden. Det betyder at den enkelte dyrlæge hele tiden er i faglig udvikling.
I sidste ende resulterer det i, at vi kan give vore kunder professionel og opdateret rådgivning, som hjælper med at optimere besætningens sundhed og økonomi.

Dyrlæger & Ko har sammen med kvægeksperter fra bl.a. Aarhus og Københavns Universitet udviklet egne analyseværktøjer.  Blandt andet besætningsrapporten, som hjælper os til at gennemskue og sammenholde data fra besætningen, så guldkornene findes og problemstillinger bliver løst.
Den økonomiske side af en malkekvægsproduktion er noget vi i Sønderjysk Kvægpraksis har stor fokus på. Vi mener, at sund økonomi, sundhed, produktion og velfærd er tæt forbundet. Via samarbejdet med Dyrlæger & Ko har vi adgang til værktøjer i SimHerd. Her kan vi sammen med kunden sætte konkrete tal på mål for besætningen.

LandmandsWEB

Vores medlemsskab af Dyrlæger & Ko betyder også, at du har adgang til et onlinesystem. Her kan du let opbevare og godkende eksempelvis besætnings-rapporter, salmonellahandlingsplaner og andre relevante dokumenter fra din dyrlæge. Dokumenterne vil være samlet et sted, så de er nemme at finde dem frem til brug i dagligdagen .
Onlinesystemet hedder LandmandsWEB og findes også som en app version, du kan hent ned på din smartphone.
Før LandmandsWEB kan bruges, skal du oprettes som bruger og det hjælper vi naturligvis gerne med. Nedenfor finder du vejledningen fra Dyrlæger & Ko om hvordan du kommer godt i gang med LandmandsWeb. 

Hjemmeside

Genvej til Dyrlæger & Ko´s hjemmeside

LandmandsWeb

Genvej til onlinesystemet

Nyhedsbreve

Tilmeld dig nyhedsbreve fra Dyrlæger & Ko

Vejledning til LandmandsWeb

Hvordan du kommer godt i gang med LandmandsWeb.